Aplicació mòbil | Berga Activa

Aplicació mòbil

Si vols aprofitar al màxim totes les possibilitats que Berga Activa t'ofereix, hauràs de descarregar-te la nostra aplicació. Descobreix tot el que podràs fer amb ella.

  • Enregistra tots els teus entrenaments.

  • Cerca punts d'interès o de pràctica esportiva aprop teu mitjançant la realitat augmentada.

  • Desbloqueja recompenses per superar els reptes que et proposem.Get it on Google Play L'aplicació per iOS estarà disponible en breu.

Què hi ha al teu voltant?

Amb l'aplicació de Berga Activa podràs saber en tot moment què hi ha aprop teu, ja que només aixecant el mòbil i dirigint-lo cap al teu voltant, veuràs a la pantalla on es troben tots els punts interessants.

Enregistra les teves rutes

Amb l'aplicació podràs veure en temps real tot allò que necessites: temps, distància, desnivells, etc. Després podràs enregistrar-la a la teva secció d'activitat física a l'espai personal.

Trofeus

Aconsegueix medalles superant els reptes que et proposem, com ara visitar els indrets d'interès, fer rutes i moltes coses més. Puja de nivell amb els punts que aconsegueixes cada cop que enregistres alguna cosa.

Perfil personal

Des de l'espai personal tindràs accés a tota la teva informació: Els indrets que has visitat, les rutes que has fet, els teus amics, les medalles, cartes i puzzles que pots desbloquejar i moltes coses més...


A què esperes?

Descarregar